Desert cu biscuiti si mascarpone


Reteta de la Voinea Georgiana si Iolanda     


Ingrediente pentru biscuiti (pentru 2 tavi de aragaz):
250 gr unt
100 g zahar fin
300 gr faina
1 varf de bicarbonat
1 esenta de migdale
5 linguri cacao
Crema:
250 g mascarpone
5 linguri zahar pudra
100 g unt moale

fulgi de ciocolata (optional)

1. Dupa ce biscuitii au fost pregatiti dupa reteta de aici, pregatim crema.
2. Intr-un bol punem mascarpone impreuna cu 5 linguri zahar pudra.
3. Adaugam untul si amestecam incet cu o lingura de lemn pana se incorporeaza in crema.
4. Biscuitii se sfarama.
5. Se pune cate un strat de biscuiti faramitati, apoi un strat de crema.
6. Intre straturi se pot pune si fulgi de ciocolata. 
7. Pentru decor, am ales cate o cireasa in sirop.



Mai multe retete delicioase de la Georgiana si Iolanda gasiti pe blogul Sisters Kitchen     





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu