Reteta de la Georgiana Grigorescu
- 400 g legume
congelate(morcov,ardei,mazare,
porumb,broccoli) - 100 g cascaval
- 2 oua
- 50 g unt
- 2 carnaciori medii
- 3 chifle
- sare,piper
Intr-un vas
punem apa la fiert.Cand fierbe apa adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva
minute.Eu le-am uitat pe foc si broccoli s-a cam sfaramat.Legumele fierte le
punem la scurs intr-o strecuratoare.
Taiem
partea de jos a chiflelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioara
a chiflelor.Amestecam legumele cu cele 2 oua batute, cascavalul ras si carnaciorul taiat rondele.Am oprit feliute de carnaciori si cascaval ras pentru ornat.
Asezam chiflele intr-un vas uns cu unt.Punem compozitia de legume in fiecare chifla, apoi ornam cu cascaval ras si felii de carnacior.
Introducem la cuptor la foc mediu aproximativ 40 minute pana se rumenesc carnaciorii.
Servim chiflele calde sau reci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu