Ingrediente pentru două porții:
300 g orez pentru salate
150 g porumb dulce SunFood
100 g mazăre boabe
o legătură mică de leurdă
o linguriță rasă de peperoncino
o tijă de apio
roșii cherry
arpagic roșu ( 5-6 bucăți )
un cub de unt
ulei de măsline aromatizat ( eu îl prepar acasă )
sare roz
Am pus orezul la fiert în apă cu sare urmând indicațiile de pe
ambalaj. De regulă, acest orez este fiert când apa se evaporă complet.
Între timp am sotat apio și arpagicul.
Am adăugat leurda, mazărea, porumbul și peperoncino iar mai apoi orezul fiert.
Opțional, puteți sota un ciorchine de roșii cherry în puțin ulei de măsline aromatizat și puțină sare roz.
Mai multe retete de la Rita gasiti pe blogul ei Culinary Rainbows
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu