Salata calda de orez cu leurda si porumb


Reteta de la Rita Ilies


 Ingrediente pentru două porții:
300 g orez pentru salate
150 g porumb dulce SunFood
100 g mazăre boabe
o legătură mică de leurdă
o linguriță rasă de peperoncino 
o tijă de apio
roșii cherry
arpagic roșu ( 5-6 bucăți )
un cub de unt
ulei de măsline aromatizat ( eu îl prepar acasă )
sare roz
   Am pus orezul la fiert în apă cu sare urmând indicațiile de pe ambalaj. De regulă, acest orez este fiert când apa se evaporă complet.

   Între timp am sotat apio și arpagicul. 
Am adăugat leurda, mazărea, porumbul și peperoncino iar mai apoi orezul fiert. 
   Opțional, puteți sota un ciorchine de roșii cherry în puțin ulei de măsline aromatizat și puțină sare roz.

   Este o salată ideală pentru o cină ușoară și nu necesită mult timp pentru preparare.

   Poftă bună!

Mai multe retete de la Rita gasiti pe blogul ei Culinary Rainbows

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu