Am folosit:
8 oua+2 albusuri
8 linguri zahar
8 linguri ulei
9 linguri faina
2 plicuri praf de copt
2 linguri apa de trandafiri
500 gr visine
2 banane
ciocolata neagra rasa
esenta de vanilie
Am separat galbenusul de albus,galbenusurile le-am amestecat bine cu zaharul,apa de trandafiri si esenta de vanilie,pana cand si-au dublat volumul,am adaugat apoi uleiul,faina si praful de copt si am omogenizat compozitia.
Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare,apoi le-am adaugat peste galbenusuri si am amestecat usor pentru a nu strica spuma.
Am pus acest blat la copt pana cand a fost gata aporoape complet,apoi l-am scos,am adaugat deasupra visinele curatate de samburi si bananele taiate cubulete,date prin cele 2 albusuri batute usor…nu chiar spuma tare.Am lasat inca 10 minute la copt pana cand prajitura s-a gatit complet.Cat prajitura era inca fierbinte,am ras deasupra ciocolata neagra.
Daca incercati si voi aceasta reteta,va astept cu sugestii,despre cum o putem imbunatati
Pofta mare!
Mai multe retete delicioase de la Dana gasiti pe blogul ei Papabundetot
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu