Reteta de la Andreea Mohorea
2 maini de busuioc
5 catei de usturoi
sare
1\2 pahar cu ulei de masline
3 linguri cu seminte de pin
5 linguri cu parmezan
2 linguri cu pecorino
Mod de preparare:
Busuiocul il spalam bine sub jet de apa rece apoi il uscam cu ajutorul unui servet de hartie.
Usturoiul il curatam de coaja si se piseaza bine cu putina sare.
Punem in robotul de bucatarie ( sau in mojar) usturoiul,semintele de pin,busuiocul,parmezanul si pecorino.
Se omogenizeaza totul foarte bine.
Apoi putin cate putin adaugam uleiul pana totul va deveni un sos.
Busuiocul il spalam bine sub jet de apa rece apoi il uscam cu ajutorul unui servet de hartie.
Usturoiul il curatam de coaja si se piseaza bine cu putina sare.
Punem in robotul de bucatarie ( sau in mojar) usturoiul,semintele de pin,busuiocul,parmezanul si pecorino.
Se omogenizeaza totul foarte bine.
Apoi putin cate putin adaugam uleiul pana totul va deveni un sos.
Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu