Muschiulet de porc rulat




Reteta de la Georgiana Grigorescu
Ingrediente:

un muschiulet de porc
o rosie mai mare coapta bine
un ardei rosu
4-5 catei de usturoi
ulei de masline
boia, cimbru, vegeta
6-7 cartofi
2 morcovi

Mod de preparare:

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga.
Batem carnea pe ambele parti. Tocam marunt rosia si ardeiul,zdrobim cateii de usturoi apoi ii tocam mai marunt.
Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul, cimbrul, boiaua si vegeta.
Intindem acest amestec peste bucata de carne apoi rulam. Asezam rulada intr-un vas termorezistent in care am pus putina apa si introducem la cuptor la foc mediu. Dupa 30 minute adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi. Daca este nevoie mai adaugam putina apa.
Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu