Salata de baby spanac cu creveti in sos de usturoi si vin alb

Reteta de la Camelia Bizadea 

– o punga de baby spanac (150 gr)
– 2-3 rosii (de preferat cherry)
Dressingul pentru salata
• 1 lingura miere
• 2 linguri ulei de masline
• 2 linguri de otet balsamic
• zeama de la un sfert de lamaie
– sare dupa gust
Crevetii
• 400g creveti (decorticati)
• 5 catei de usturoi
• 2 linguri vin alb sec
• 1 lingura zeama de lamaie
• 1 lingurita patrunjel tocat fin
• ulei de masline
sare dupa gust
In tigaia incinsa cu putin ulei de masline ,adaugam crevetii si Ii lasam 30 secunde pe o parte, apoi inca 30 secunde pe cealalta parte .Adaugam usturoiul tocat bine ,sarea ,patrunjelul si vinul .Mai lasam un minut pe foc si dam de-oparte
Amestecam spanacul cu rosiile taiate sferturi sau jumatati daca folositi rosii cherry.
Adaugati dressingul si amestecati.Puneti pe farfurie ,iar deasupra asezati crevetii .

Se serveste cu paine prajita .


Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu