Reteta de la Adela Butu
Reteta:- 3 cani faina
- 1 cana de zahar
- 5 linguri miere de albine topita
- 5 oua intregi
- 1 lingurita bicarbonat
- 1/2 pachet margarina
Se amesteca bine compozitia , apoi se modeleaza bilute mici, se aseaza pe tava si se pune in varf un sambure de nuca sau de migdala.
Sunt f gustoase si moi, pot fi servite la cafea, ceai, sau pur si simplu savurate asa.
Eu le-am facut impreuna cu fiica mea ( 4,5 ani), i-a placut foarte tare sa le modeleze...iar mai apoi sa le manance. E un "dulce" home made foarte apreciat de copii.
Au avut asa succes, ca nu am mai apucat sa le fotografiez "artistic", langa o ceasca de cafea :)
Va rog sa ne dati si detalii despre modul de preparare. In ce ordine adaugam ingredientele? Cat le tinem la cuptor si la ce temperatura?
RăspundețiȘtergereMultumesc,