Tort de inghetata cu rom


Retetea de la Mitinita Adina 

Ingrediente:
400 ml de frisca lichida
2 albusuri
120 ml miere de albine
100 gr nuci
50 gr zahar
100 gr stafide
1 lingurita de rom


Mod de preparare:
Prajim putin nucile si cand incep sa se rumeneasca adaugam zaharul. Le scoatem si lasam sa se raceasca.
Se mixeaza frisca. Batem si albusurile si adaugam la frisca.
Adaugam mierea si romul si amestecam.
Punem in forma nuci caramelizate si stafide,jumatate din compozitie si punem restul de nuci si stafide si cealalta jumatate de compozitie.
Dam forma la congelator si lasam peste noapte. Lasam putin la temperatura camerei si rasturnam pe platou.
Se serveste deindata.
Mai multe retete delicioase de la  Adina gasiti pe blogul Mitinita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu