Supa crema de cartofi cu morcovi


Reteta de la  Andreea Mohorea

Ingrediente:

1\2 ceapa
1 catel usturoi
250 gr cartofi
175 gr morcovi
12 gr unt
500 ml apa
1 cub knorr
sare
piper
75 gr smantana
branza rasa
Mod de preparare :

Ceapa si usturoiul se curata de coaja si se toaca marunt.
Cartofii si morcovul se curata de coaja ,se spala si se taie cuburi.
Intr-o tigaie,topim untul si calim ceapa impreuna cu usturoiul.Se adauga apoi cartofii impreuna cu morcovii si lasam la foc potrivit pentru 4 minute.
Dizolvam cubul knorr in apa si o adaugam la legume ,lasam la fiert cu tigaia acoperita pentru 15 minute.
Cu o paleta,luam putin din cartofi si morcovi si ii dam deoparte.
Restul,cu ajutorul unui blender le reducem intr-o compozitie de consistenta unei creme.
Punem sare si piper dupa gust.
Adaugam smantana si amestecam.

Se aseaza in farfurie,adaugam cartofii si morcovii pusi deoparte,presaram branza rasa si servim supa calda.

Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu