Sardine cu sos de roşii la cuptor


Reteta de la Laura Nistor



İngrediente:
½ kg.sardine
3 roşii mari carnoase şi bine coapte sau roşii ın suc propriu
4-5 catei de usturoi
10 cepe arpagic
Cimbru
Sare,piper proaspat macinat
Marar uscat
Ulei de masline

Mod de preparare:
peştele se curata(inclusiv de capete )şi se spala;
Cepele arpagic se curata ;
Roşiile şi ustoroiul se curata de coaja şi se dau prin razatoare;
Intr-un vas se amesteca roşiile cu usturoiul adaugandu-se pe rand sarea,cimbrul,mararul ,piperul şi uleiul de masline
In vasul ptr.cuptor se aşeaza un rand de peşte,cateva cepe arpagic şi cateva linguri de sos;Se continua ın acelaşi mod avand grija ca ultimul rand sa fie acoperit de sos;
Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190 de grade ptr.aprox.25 de minute;



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu