Reteta de la Camelia Bizadea
1 cutie fasole rosie
2 rosii
1 legatura ceapa verde
80 gr sos chili
2 linguri otet din vin alb
sare,piper
2 linguri ulei de masline
100 gr Tortillachips(in stare naturala)
50 gr pesmet
2 oua
2 bucati cascaval ,pe care le taiem in 4 triunghiuri
2 cubulete unt
patrunjel pentru decor
1. Scurgem porumbul de apa.Scurgem apa din fasole si clatim in mai multe
ape ,pana raman curate.Spalam ceapa verde si o taiem ineluse.
Spalam rosiile si le taiem bucatele nu prea mici.
2. Amestecam sosul de chili cu otetul.Potrivim de sare si piper.
Adaugam si uleiul si amestecam.
Rasturnam marinada peste salata si lasam sa se intrepatrunda
aromele pana pregatim cascavalul.
3. Pisam chipsurile si le amestecam cu pesmetul.
Batem oul cu putin piper.
Dam triunghiurile de cascaval intai prin ou ,apoi prin amestecul
de chips ,iar prin ou si apoi prin chips.
4. Punem untul intr-o tigaie ,iar cand s-a incins bine ,
adaugam feliile de cascaval ,si le prajim scurt pe ambele parti .
5.Servim cascavalul panne pe pat de salata mexicana .
Decoram cu patrunjel .
Pofta buna !
Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu