Fursecuri cu Migdale


Reteta de la Buburuza Bubu    
Ingrediente pentru cca 40 buc.

150 gr ciocolata cu continut ridicat de cacao
2 oua +un galbenus
200 gr zahar pudra
2 linguri Amaretto
1/2 lingurita scortisoara
250 gr migdale macinate fin
3 linguri de faina
Se da ciocolata prin razatoare mica.Separam ouale.
3 galbenusuri de ou se bat spuma cu 100 gr de zahar,amaretto si scortisoara,cca 5 min.Se bat spuma albusurile.
Adaugam peste crema de galbenusuri,ciocolata,migdalele,faina si albusurile ,se amesteca usor pana la incorporare totala.Acoperim cu o folie vasul si dam la frigider 1 ora.
Modelam bilute mici cat o nuca ,se tavalesc prin zahar pudra din abundenta.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,apoi se baga tava in cuptorul preancalzit la 150 C pentru 20 min. Se lasa la racit cca 15 min dupa servim,se pastreaza in cutii inchise ermetic.

Mai multe retete delicioase de la Buburuza gasiti pe blogul ei, Buburuza Bubu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu