Tort de clatite




Reteta de la Andreea Denisa

Portii: 6 Timp total : 30-40 min.
INGREDIENTE 6 linguri faina un praf de sare 2-3 linguri zahar esenta de vanilie un ou  5 gr praf de copt Dr.Oetker lapte cat cuprinde ulei pentru uns tigaia ciocolata tartinabila 300 ml double cream+2 linguri zahar+esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE Faina, praful de sare, zaharul, esenta de vanilie, praful de copt si oul se pun intre-un bol. Se adauga laptele putin cate putin pana obtinem o compozitie nici prea lichida nici prea tare. Se unge tigaie cu ulei si se pune la incins, se pune compozitia cu polonicul si se coace pe ambele parti. Double cream-ul cu zaharul si esenta de vanilie se bat cu mixerul. Se asambleaza astfel: o clatita , ciocolata tartinabila, double cream si tot asa pana terminam , iar deasupra punem double cream si ornam cu ciocolata rasa sau ornamente de ciocolata.

Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu