Cina rapida si faina


Articol de lEnyedi Sandor

Fiind fara idei pentru cina si fara prea multe prin frigider am facut minibagheta cu usturoi, branza si patrunjel...

O minibagheta (facuta de mine, bineinteles) se taie fara a se felia (pana la cca 1 cm de fund), in fiecare taietura se pune o felioara subtire de carnat afumat sau slanina afumata
Se face un amestec de 4-5 linguri de ulei de masline, 5-6 catei de usturoi taiati marunt, 2-3 linguri de branza de oaie (burduf), un pumn de patrunjel, sare, piper, boia dulce, se unge minibagheta "tortionata" cu acest amestec, se impacheteaza in hartie de copt si se pune la cuptorul preincalzit la 180 gr.C pentru 20 min.

Se serveste ca atare, cum am facut eu sau cu ketch-up dulce/picant





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu