Fursecuri pufoase cu scortisoara


Reteta de la Margareta Cismasiu

   Ingrediente:
 3oua,800gr faina,300gr zahar,3 ling ulei,un varf bicarbonat,un pic de scortisoara,300ml lapte.
     Mod de preparare:
    Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat bine legat.Va fi un pic lipicios,dar se lucreaza cu masa si mainile infainate bine.Dupa ce s-a framantat bine aluatul,se intinde o foaie de 0.5 cm grosime.Se taie cu forma sau cu un pahar rondele.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor.Fursecurile vor creste frumos si vor fi pufoase.Dupa ce s-au racit,se face o glazura din 100gr ciocolata menaj si 50ml lapte,cu care se glazureaza fursecurile.
       Se pot servi si simple.Se pot pastra mai multe zile in cutie de tabla inchisa.Daca raman afara,se intaresc putin desupra,dar mijlocul ramane la fel de pufos.

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu