Snitele de post din soia


Reteta de la Margareta Cismasiu
      Soia este inlocuitorul carnii in perioada postului.Totodata este consumata cu succes si de vegetarieni.Este recomandat consumul de soia datorita continutului de proteine ,fibre si substante nutritive.
                     Snitelele din soia sunt foarte gustoase si se fac foarte repede.Pntru asta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
                    6-8 bucati de soia
                    pesmet amestecat cu un pic de susan
                    ulei pentru prajit
                  Mod de preparare:
                Bucatile de soia se fierb in apa cu sare.Se scot din apa si se lasa sa se scurga bine.Se dau prin pesmetul amestecat cu susan si se prajesc in ulei incins.Se scot pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime.
                 Se servesc calde, alaturi de garnitura de cartofi,ciuperci sau orez.Avantajul e ca se pot sevi si reci,ca sandvici de post.
               
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul eRetete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu