Supa crema de ciuperci cu nuci

Reteta de la Anca Corduban   

350 g ciuperci proaspete curatate si maruntite (de care doriti)
2 cepe mici curatate si maruntite
1 morcov taiat rondele
2 linguri de ulei de masline
450 ml supa de pui limpede (sau apa)
450 ml lapte
3 linguri mari de nuca data pe masina
3 linguri cu varf de iaurt natural gras
sare, piper
Preparare

Se caleste ceapa si morcovul in ulei pana se inmoaie usor, apoi se adauga ciupercile si se amesteca pe foc 2 minute. Se toarna supa, laptele, nucile, sarea si piperul si se lasa la fiert la foc mediu o jumatate de ora. Aveti grija sa nu dea in foc; se poate intampla cand incepe a fierbe. Se mixeaza totul in blender, apoi se amesteca cu iaurt si se mai potriveste odata gustul de sare.

Pofta buna!
Mai multe retete delicioase de la Anca gasiti pe blogul Gradina din farfurie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu