Rulada cu crema de cocos


Reteta de la Margareta Cismasiu

     Este un desert rapid,dar foarte savuros.Se pote face din biscuiti sau un blat uscat (inca un mod de a refolosi blaturile sau chiar cozonacul ramas),se poate adauga si  nuca macinata in blat.Intr-un cuvant,este foarte versatila,avantaj de care am profitat la maxim.
      Ingrediente blat maro:
       Un blat uscat cu cacao sau 250gr biscuiti cu cacao,200gr zahar pudra,esenta de rom,cateva linguri de gem.Eu am folosit gem de prune.
     Ingrediente crema:
     250gr unt,200gr zahar pudra,200gr fulgi de cocos,esenta de vanilie
     Mod de preparare:
      Blatul se rupe bucati si se mixeaza pana se face faramituri.Se adauga zaharul,esenta de rom si se omogenizeaza.Se incorporeaza gemul  pana cand devine o pasta foarte groasa,ca un aluat.
      Se pudreaza cu fulgi de cocos o folie alimentara si se intinde compozitia de mai sus.
      Untul se spumeaza,se adauga zaharul,fulgii de cocos si esnta de vanilie.Dupa ce s-a omogenizat bine se intinde peste compozitia maro.
        Cu ajutorul foliei se ruleaza apoi se da la rece.

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul eRetete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu