Clatite


Reteta de la Camelia Bizadea 

2 oua
un praf de sare
2 linguri de ulei
2 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
2 cani apa minerala
2 cani faina

Batem bine ouale cu sarea ,zaharul si zaharul vanilat .
Adaugam uleiul si o cana de apa minerala.
Amestecam compozitia lichida cu prima cana de faina ,si batem bine.

Adaugam a doua cana de apa minerala si a doua cana de faina
(canile de faina sa fie rase ,nu pline cu varf )
Amestecam bine pana rezulta o compozitie ca de smantana groasa .
Coacem clatitele (nu trebuie sa mai punem ulei in tigaie)
Se ia cu polonicul din compozitie .Rezulta cam 12 bucati .
Daca vi se par cam groase ,mai puneti putina apa minerala .
Eu le-am rulat ,in forma clasica , si le-am umplut cu ciocolata si dulceata de cirese .

Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu