Reteta de la Andreea Denisa
un borcan de dulceata de prune(400 gr)
3-4 linguri de zahar
2-3 linguri ulei
2 linguri de faina cu varf
1 lingurita de praf de copt
Glazura:
5 linguri apa
3 linguri zahar
1 lingura ulei
1 lingura cacao
MOD DE PREPARARE
Dulceata se amesteca cu zaharul si uleiul, daca sunt prea mari bucatile de pruna se mixeaza. Se adauga faina amestecata cu praful de copt , si se pune in tava patrata(20x20)cu hartie de copt.
Se da la cuptor 40 -50 min. Se lasa la racit si se taie 4 patrate.
Glazura:
Apa cu zaharul si uleiul se pun pe foc, cand dau in clocot si zaharul este topit , se dauaga cacaoa, amestecand continuu sa nu faca cocoloase,se lasa 3-4 min la fiert pana se ingroasa si se glazureza bucatile de prajitura.
Multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu