Reteta de la Margareta Cismasiu
Astazi am pentru voi o alta reteta minunata:Romburi cu nuci si cafea.Am facut-o dupa o reteta a Laurei Sava.E un fel de negresa,mai altfel.O negresa cu nuci,cafea,ciocolata,scortisoara.Arome imbietoare care ne aduc spiritul Craciunului in casa.
Ingrediente:
300gr faina,300gr zahar,4oua,200ml cafea tare,200gr nuci macinate,100gr ciocolata amaruie,praf de copt,1lingurita scortisoara,zahar vanilat,250gr unt
Mod de preparare:
Untul moale,la temperatura camerei,se mixeaza cu zaharul,ouale,cafeaua rece,scortisoara,zaharul vanilat.Se adauga nucile impreuna cu ciocolata rasa si se mixeaza in continuare.Se adauga faina amestecata cu praful de copt.
Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se coace 25 min.
Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar vanilat sau se face o glazura din ciocolata alba.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu