Papanasi cu dulceata de mure si smantana


Reteta de la Laura Nistor

İngrediente:
· 50 gr.branza dulce;
· 2 oua;
· 50 gr.griş;
· 100 gr.zahar;
· 200 gr.faina;
· 1 pliculet(5 gr.)bicarbonat stins cu otet
· coaja rasa de la o lamaie
· un praf de sare;
· dulceata de mure;
· smantana


Mod de preparare:

Branza,ouale,grişul,coaja rasa de lamaie,zaharul se amesteca;
Se adauga bicarbonatul şi faina şi se framanta.Aluatul trebuie sa fie un pic mai tare;daca mai este nevoie se mai adauga faina.
Se da aluatul obtinut la rece ptr.30 de minute
Se formeaza un sul care se taie ın bucati egale,se pastreaza un pic de aluat ptr. bilute.
Se prajesc ın ulei ıncins.Se scot pe şervetele şi se servesc cu smantana şi dulceata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu