Reteta de la Camelia Bizadea
100 ml lapte condensat
150 ml apa calduta
400 gr faina
2 pliculete zahar vanilat
20 gr drojdie proaspata
1 ou
1 varf de sare
Dizolvam drojdia in putina apa calduta.
Intr-un lighenas ,punem faina ,la mijloc adaugam drojdia
dizolvata ,laptele condensat ,oul ,apa calduta ,
sarea ,si zaharul vanilat .
Framantam pana totul se leaga si rezulta un aluat elastic.
(daca mai este nevoie de putina faina ,adaugati putin cate putin)
Lasam la crescut ,apoi intindem aluatul din care decupam gogoselele .
Prajim in ulei incins si pudram cu zahar .
150 ml apa calduta
400 gr faina
2 pliculete zahar vanilat
20 gr drojdie proaspata
1 ou
1 varf de sare
Dizolvam drojdia in putina apa calduta.
Intr-un lighenas ,punem faina ,la mijloc adaugam drojdia
dizolvata ,laptele condensat ,oul ,apa calduta ,
sarea ,si zaharul vanilat .
Framantam pana totul se leaga si rezulta un aluat elastic.
(daca mai este nevoie de putina faina ,adaugati putin cate putin)
Lasam la crescut ,apoi intindem aluatul din care decupam gogoselele .
Prajim in ulei incins si pudram cu zahar .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu