Cotlet de porc cu fructe uscate


Reteta de la Margareta Cismasiu
Un cotlet cu o umplutura un pic mai neobisnuita.Este o combinatie de gusturi,dulce cu picant.Este un aperitiv de succes care face fata cu brio oricarui mesean mofturos.

Ingrediente:
500gr cotlet de porc,200gr mixt de fructe uscate,sare,piper,ulei,sos soia,aprox,2cm ghimbir proaspat.

Mod de preparare:
Carnea se sterge bine dupa care ,cu un cutit bine ascutit,se face o gaura,de-a lungul fibrei Se rasuceste cutitul pentru a se largi cat de mult gaura formata apoi se umple cu mixul de fructe uscate.Se indeasa bine,pentru a intra cat mai multe.Capetele de prind cu cate o sobitoare.Muschiul se codimenteaza cu sare si piper si se rade ghimbirul desupra,imprastiindu-l pe toata suprafata carnii.Se unge cu un pic de ulei si sos se soia ,se adauga un pic de apa,apoi se da la cuptor.Din cand in cand se unge cu sosul din tava.E gata cand e frumos rumenit.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit.Se inlatura scobitorile si se scoate din tava in care s-a copt.Se pune pe un platou si se feliaza.                   
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul eRetete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu