Reteta de la Andreea Denisa
INGREDIENTE
300-400 gr branza de vaci
4-5 linguri de zahar pudra Coronita
esenta de vanilie
bicarbonat Dr.Oetker
2 oua
faina cat cuprinde
dulceata de capsuni proaspata
smantana
ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE
Branza se amesteca cu zaharul pudra si esenta de vanilie, adaugam ouale si omogenizam . Incepem sa punem 2-3 linguri faina amestecata cu bicarbonat (putem sa il dizolvam cu putina zeama de lamaie).Adaugam faina pana obtinem un aluat ce poate fi intins.
Intindem foaie nu subtire (1-2 cm ), taiem forma rotunda si in mijlocul il decupa tot cu forma rotunda mica.Din forma mica se fac bilutele.
Se pun la prajit.
Pentru dulceata am folosit 200 gr capsuni , 2-3 linguri zahar. Punem la fiert pana se inmoaie capsunile apoi lasam la racit si pasam capsunile.
Asamblare:
Se pune pe farfurie rotundul cu gaura , in gaura se pune dulceata , se pune biluta , se pune dulceata , smantana si dulceata.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu