Reteta de la Dana Szocs
Am folosit:
1 kg banane coapte
2 linguri miere
400 ml frisca
Am taiat bananele rondele si le-am pus in robot,am pus peste ele 2 linguri de miere si am amestecat bine.Au ramas si bucatele mai mari,daca nu va plac maruntiti mai mult…eu le-am lasat asa.
Am batut cu mixerul 400 ml frisca lichida,pe care mai apoi am amestecat-o cu piure-ul de banane din robot,am omogenizat bine crema obtinuta,apoi am pus-o in 2 cutii de plastic cu capac si am dat-o la congelator pana a 2-a zi.Deoarece banana nu este un fruct zemos,spre deosebire de alte fructe mai apoase,nici nu a fost nevoie sa amestec in inghetata,doar am scos-o din congelator cu 5-7 minute inainte de a o servi si manca.
Pofta mare!
Mai multe retete delicioase de la Dana gasiti pe blogul ei Papabundetot
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu