Reteta de la Gabriela Gitoi
Am facut o salata usoara pentru cei care tin post sau pentru vegetarieni, care are o combinatie perfecta intre cus cus si fasole boabe, patrunjel si zeama de lamaie. Daca vrem si altceva, ii putem adauga dupa preferinta, eu am pus niste morcovi baby ca sa ii dea putina dulceata si culoare.
Ingrediente:
o conserva fasole boabe (asortata cu naut de 500 gr)
3/4 ceasca cus cus
o mana patrunjel verde
sare si piper dupa gust
zeama de la 1 jumatate de lamaie
o mana morcovi baby
ceapa verde (sau rosie, optional)
Mod de preparare:
Am fiert cus cusul in apa cu un praf de sare,apoi l-am scurs bine.
Morcovii i-am fiert separat intr-o carticioara.
Am spalat patrunjelul si l-am taiat fin, am pus toate ingredientele intr-un bol si am asezonat cu sare si piper. Eu am pus zeama de la o jumatate de lamaie, dar se pune dupa gustul fiecaruia.
Optional puteti sa adaugati o ceapa mica rosie sau 3-4 fire de ceapa verde.
Este o bunatate!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu