Ai nevoie de un borcan de sticlã transparent în care vei pune ingredientele cântãrite în straturi.
150 gr zahãr galben sau brun
150 gr fãinã + praf de copt
100 gr nuci tocate gros ( alune sau migdale)
100 gr merisoare uscate ( prune, caise sau stafide)
1 linguritã acortisoarã pudrã
1/2 linguritã ghimbir pudrã
1/2 linguritã cuisoare pudrã
coaja de la o mandarinã sau tangerinã poti utiliza si sucul
Acoperi borcanul si aranjezi frumos, nu uita sa prinzi un carton în care sã scri prepararea prãjituri ( toatã reteta).
Norocosul ( a) trebuie doar sã adauge la acest amestec 4 ouã mixate cu 150 gr unt topit.
Prãjitura se coace pe tava pãtratã, la 180ºC, cam 20 min la cuptor ventilat.
Tangerina? pe ce limba este asta? :))))
RăspundețiȘtergere