Ingrediente:
Blat
3 oua
1/2 cana zahar
2 lg cacao neagra
1 banana bine coapta
1/2 cana faina
Glazura
100 g ciocolata 55% cacao
2 lg smantana 12%
Decor
Nuca de cocos
Cum procedam:
1. Batem ouale spuma cu zaharul, adaugam banana pasata si mixam bine.
2. Incorporam faina cernuta si cacaoa.
3. Punem intr-o tava non-aderenta cu diametrul de 20 cm si introducem in cuptorul preincalzit, 5 min la 220 °C si inca 45 minute la 190°C. Verificati din cand in cand cu scobitoarea, prajitura trebuie sa fie molcuta ;)
4. Punem smantana impreuna cu ciocolata intr-un vas pe flacara mica si amestecati continuu.
5. Lasam prajitura la racit dupa ce o scoatem din cuptor (eu am lasat-o maxim 10 min pt ca aveam musafiri), iar apoi turnam glazura de ciocolata, ornam cu nuca de cocos si dam la frigider min 30 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu