reteta cu ♥♥♥
200 g branza philadelphia(sau mascarpone)
150 ml frisca lichida
150 g biscuiti picnik
70 g unt topit
1 plic cafea ness
1 lingura zahar tos
3 linguri zahar pudra
7 g gelatina
Bezea:
2 albusuri ou
4 linguri zahar
un praf de sare
Sfarmam biscuitii in robot,adaugam untul topit si omogenizam.
Tapetam 4 forme cu folie alimentara,iar jos asezam un strat uniform din compozitia de biscuiti,se dau formele la frigider pana pregatim crema.
Gelatina se inmoaie in 50 ml apa rece si o lasam 10 minute in pace :),dupa care o punem pe bain-marie pana se dizolva.
Mixam frisca lichida,cafeaua o amestecam cu 1 lingura zahar tos si 1 lingura apa calduta,dupa care o amestecam cu gelatina.
Punem frisca,branza,cafeaua,zaharul pudra intr-un bol si le mixam bine.
In fiecare forma,turnam 1/4 din crema si o nivelam frumos,dupa care dam formele din nou la rece pentru aproximativ 1 ora.
Inainte de a fi servite,pregatim bezeaua,mixand albusurile cu un praf de sare,pana se intaresc,dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam in continuare 5 minute.
Ornam cheesecake-urile cu bezea si dupa preferinta putem sa folosim un arzator de mana(cu gaz) cu care ii schimab "fata" bezelei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu