Ciuperci umplute


Reteta de la Gabriela Gitoi


Ciupercile umplute sunt printre preferatele mele, le fac oricand si oricum, sunt un aperitiv satios, delicios si poate fi mereu la indemana, cu ce aveti prin frigider. Eu le-am facut asa:

Ingrediente:

5 ciuperci mari sau aprox. 500 gr ciuperci champignon
1 rosie mare coapta
150 gr telemea sau mozzarella
2 linguri smantana
oregano dupa gust
marar verde
sare si piper
ceapa (optional)
Mod de preparare:
Spalam ciupercile si le scoatem cozile.
Tocam rosia si piciorusele ciupercilor marunt si le amestecam cu un praf de sare si cu cele 2 linguri de smantana. Asezonam cu piper dupa gust.
Umplem ciupercile cu acest amestec peste care radem branza sau mozzarella apoi le coacem in cuptorul preincalzit la 180 ºC pana se rumenesc frumos.
Cand sunt gata, presaram deasupra oregano si marar verde! Sunt o nebunie!.
Daca va place cu ceapa, puteti cali o ceapa mica si o amestecati cu rosia si cu smantana!
Se pot folosi o sumedenie de umpluturi, sunca, masline, puteti pune chiar si ou!

Mai multe retete delicioase de la Gabriela, gasiti pe blogul ei Gabriela Cuisine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu