Reteta de la Margareta Cismasiu
Fiind ultima luna de toamna,am dorit sa aduc in bucatatiile noastre ultimele fructe ale toamnei cu parfumul si aroma lor.Astfel,in cutia misterioasa am pus: oua,ciocolata,smantana,fructe de toamna:mere,pere,gutui,dovleac,nuci,castane,lapte,branza,iar ca vedeta,am ales caramelul.Initial am vrut sa pregatesc cu totul altceva,dar a iesit aceasta minunata prajitura cu o crema fina de dovleac cu mascarpone,si frisca.Si pentru ca mie imi plac contrastele,am adaugat in crema nuci caramelizate,tocate grosier.Peste blatul pufos cu cacao am facut o glazura de caramel peste care am adaugat cateva nuci.
Intr-un cuvant,a iesit o prajitura deosebit de fina,aromata si gustoasa.O recomand cu caldura.
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu