Spirale cu branza


Reteta de la Margareta Cismasiu
Am facut aceste spirale pe care le-am umplut cu branza de vaci.De fapt e o crema de branza.Eu am facut-o sarata,dar la fel de bine mergea si dulce.

Ingrediente:
1 pachet aluat de foietaj congelat (500gr),250gr branza de vaci,2oua,100gr branza telemea,sare,piper,chimen,2-3ling smantana.

Mod de preparare:
Aluatul se lasa sa se decongeleze la temperatura camerei.Intre timp se pregateste crema de branza.Branza de vaci se mixeaza impreuna cu barnza telemea data pe razatoare,smantana si un galbenus de ou.Se mixeaza bine pana rezulta o pasta omogena.Se adauga sare ( daca mai e cazul),piper si chimen si se amesteca bine.
Aluatul se intinde putin cu sucitoarea si se unge cu crema de branza.Se ruleaza strans,pe latime.Sulul se taie in felii groase de 1cm.Se pun in tava,se ung cu ou batut si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.Eu,deasupra,am presarat cateva seminte de in.Se poate presara susan sau chimen.
Sunt delicioase atat calde,cat si reci.

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul eRetete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu