Ingrediente:
900 g branza de vaci degresata
3 oua mari (L)
indulcitor natural dupa gust (eu am pus 90 g)
95 g iaurt degresat
50 g cacao (11%grasime)
30 g amidon din porumb
200 g cirese (fara samburi)
indulcitor pudra pentru finisat
Cum procedam:
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Punem branza impreuna cu indulcitorul, ouale si iaurtul intr-un vas si le pasam cu ajutorul unui mixer vertical.
3. Amestecam cacaoa cu amidonul, le cernem in compozitie si mixam bine.
4. Punem ciresele in compozitie si amestecam cu o lingura.
5. Turnam compozitia intr-o tava detasabila (24 cm diametru) tapetatata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 1 - 1.30 h.
6. Dupa ce scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca complet, apoi introducem in frigider pentru 2-3 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu