Reteta de la Roxana Ciobanu
140 ml cafea calduta
250 gr mascarpone
24 piscoturi
2 linguri crema de lichior de cappucino
1 lingura zahar
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
cacao
Mod de preparare:
Piscoturile le-am rupt in doua, le-am pus in robot si le-am macinat.
Intr-un bol punem piscoturile macinate, cafeaua, le amestecam si le lasam 10 minute asa.
Mascarponele il mixam impreuna cu zaharul, esenta si zaharul cu pastai de vanilie pana obtinem o crema.
Peste piscoturi punem crema de mascarpone si amestecam usor cu o paleta de silicon.
Ne udam mainile, rupem bucatele mici din compozitie si formam niste bilute potrivite.
Le tavalim prin cacao din abundenta.
Le dam la rece, apoi pot fi servite.
Sunt absolut delicioase pe cuvant de moldoveanca ;)...
Mai multe retete delicioase de la Roxana gasiti pe blogul ei, Rocsy in bucatarie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu