Reteta de la Roxana Ciobanu
Ingrediente:
12 ciuperci proaspete mai mari
250 cas de oaie
3 oua
3 linguri parmezan ras
1 lingura smantana
marar verde
patrunjel verde
sare
piper
4-5 masline
1 lingura unt
Mod de preparare:
Ciupercile le spalam, indepartam cozile si le asezam pe un prosopel curat cu gura in jos sa se scurga de apa.
Intr-un castronel batem ouale spuma impreuna cu smanatana.
Casul il facem bucatele intr-o craticioara.
Peste punem amestecul de oua si condimentam cu sare si piper.
Adaugam parmezanul ras, apoi spalam verdeata, o tocam marunt si o incorporam in compozitia rezultata.
Cateva codite de la ciuperci le tocam si le amestecam cu branza.
Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.
Cu o lingurita luam din compozitia de branza si umplem ciupercile.
Deasupra asezam cate o feliuta de masline, iar untul il taiem bucatele si il punem printre ciuperci.
Bagam tava in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt bine patrunse si compozitia rumenita deasupra (cam 40-50 de minute maxim).
Le scoatem la racorit si pot si servite.
Mai multe retete delicioase de la Roxana gasiti pe blogul ei, Rocsy in bucatarie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu