- felii de paine (prajita);
- 1 avocado copt;
- 1 rosie;
- 2 catei de usturoi (optional, insa cu usturoi e mult mai gustos);
- ulei de masline;
- 1/4 de lamaie (zeama);
- sare;
- piper;
- cimbru uscat
Cum preparam:
Feliile de paine le prajim, le frecam cu un catel de usturoi (intreg) cat sunt calde, apoi le stropim cu putin ulei de masline.
Scoatem miezul din avocado, adaugam zeama de lamaie, sarea, piper, 1 lingurita de ulei de masline si pasam cu furculita sau cu mixerul. Mie imi place cu furculita pentru ca obtinem o textura densa.
Taiem rosia bucatele mici, punem sare, piper si cimbru.
Punem pe feliile de paine pasta de avocado, rosiile si papam.
Eu le prefer separat, dar se pot pune si pe aceeasi felie de paine (pasta de avocado si deasupra rosiile)
Din cantitatile mentionate obtineti 5-7 felii de paine (depinde de dimensiunea feliei).

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu