Pogacele cu jumari

Retetea de la Anamaria (Mimmi)


Ingrediente:
600 g faina
400 g jumari (tocate prin masina)
(aveti aici si reteta de la jumari )
2 oua
sare dupa gust
1 pahar lapte caldut amestecat cu 1 cub rojdie ( 25 g) si 1 lingura zahar

Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie.
Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
1/2 din pasta de jumari.
Se impatura aluatul in 4,il intindem din nou,il ungem cu pasta ramasa,il impaturam ultima data si intindem usor o foaie de cca 1 cm grosime.Se taie formele dorite,se aseaza in tava pe hartie de copt,se ung cu ou,se presara chimen si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40 de minute,pana se rumenesc.



Mai multe retete delicioase de la Anamaria gasiti pe blogul Bucate pe alese



Un comentariu: