- 2 oua
- 100 g zahar
- 125 g unt
- 100 g ciocolata neagra
- 130 g faina
- 200 g ciocolata alba
- 200 ml frisca lichida
- 50 g unt
Topim
ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine
cele 2 oua, adaugam 100 g zahar mixand in continuare pana ouale isi
dubleaza volumul.
Peste ouale mixate adaugam ciocolata topita cu untul si apoi faina.Asezam hartiutele in tava de briose si turnam compozitia in cele 12 forme.Introducem tava in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.
Topim
ciocolata alba cu frisca si untul. Lasam sa se raceasca apoi o
introducem la rece pentru cel putin o ora.Daca ne grabim putem introduce
la congelator 15 minute Mixam crema, apoi o spritam peste
briose.Decoram cu ornamente de ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu