Fursecuri cu ciocolata


Foto pas cu pas aici
Reteta de la Ancuta Draghici


Ingrediente:

150 g unt
120 g zahar
225 g faina
1 galbenus
50 g migdale macinate
50g ciocolata amaruie
30 g cacao
1 plic zahar vanilat
1 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Untul la temperatura camerei il mixam pana devine spuma iar apoi adaugam zaharul si vanilia si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam si galbenusul mixand bine.

Separat amestecam faiana cernuta cu cacaoa, praful de copt, migdalele si ciocolata rasa. Adaugam acest amestec peste crema de unt si framantam (cel mai bine cu mana) pana se incorporeaza toata faina.

Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider cel putin o ora.

Scoatem vasul din frigider si din aluatul rece formam bilute pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, lasand putin spatiu intre ele.

Dam la cuptor, la foc potrivit 12-15 minute.

Le lasam sa se raceasca iar apoi le putem orna cu ciocolata topita, dar sunt tare bune si asa.




Mai multe retete delicioase de la Ancuta gasiti pe blogul La Ancuta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu