1 cana de orez cu bob lung
1 punga de creveti decorticati (300 gr)
o mana de mazare fiarta
1 morcov
1 catel usturoi
1 ardei iute rosu
1/2 ardei gras rosu
cateva frunze de ceapa verde
2 linguri ulei de masline
Punem orezul la fiert in doua cani de apa , cu putina sare.Il lasam la fiert 10-15 minute ,pana scade apa.
Intr-o tigaie ,punem uleiul la incins , adaugam usturoiul tocat ,
ardeiul gras rosu taiat cubulete si morcovul ras pe razatoarea mare
.Lasam sa se caleasca 5 minute ,apoi adaugam crevetii .Mai lasam 8
minute pe foc , adaugam si mazarea si amestecam .Punem compozitia de
creveti peste orezul fiert , condimentam cu sare si piper .Decoram cu
salata verde ,ceapa verde si rondele de ardei iute rosu .
Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu