Salata calda cu orez si creveti


Reteta de la Camelia Bizadea 

1 cana de orez cu bob lung
1 punga de creveti decorticati (300 gr)
o mana de mazare fiarta
1 morcov
1 catel usturoi
1 ardei iute rosu
1/2 ardei gras rosu
cateva frunze de ceapa verde
2 linguri ulei de masline
Punem orezul la fiert in doua cani de apa  , cu putina sare.Il lasam la fiert 10-15 minute ,pana scade apa.

Intr-o tigaie ,punem uleiul la incins , adaugam usturoiul tocat , ardeiul gras rosu taiat cubulete  si morcovul ras pe razatoarea mare .Lasam sa se caleasca 5 minute ,apoi adaugam crevetii .Mai lasam 8 minute pe foc , adaugam si mazarea si amestecam .Punem compozitia de creveti peste orezul fiert , condimentam cu sare si piper .Decoram cu  salata verde ,ceapa verde si rondele de ardei iute rosu .

Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu