Negresa cu dulceata de ardei iute


Reteta de la Margareta Cismasiu

       Ingrediente:
                     Blat:6 albusuri,1 cana faina,1 cana Green Sugar,3 ling cacao,3 ling dulceata de ardei iute,1 praf de copt.
                     Glazura: 6 galbenusuri,6 ling Green Sugar


                    Mod de preparare:
               Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Albusurile se bat spuma tare,ca pentru bezea.Se adauga Green Sugar treptat si se mixeaza in continuare pana se topeste complet.Se adauga faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.Se amesteca incet,cu miscari de jos in sus.La urma se incorporeaza dulceata.Se da totul la cuptorul dinainte incins.
                Galbenusurile se amesteca cu Green Sugar pana rezulta o crema spumoasa,deschisa la culoare.Cand prajitura e coapta de jumatate,se scoate din cuptor si se intinde deasupra crema de galbenusuri.Se da din nou la cuptor pana e gata,Adica,scobitoarea cu care se inteapa blatul trebuie sa iasa curata,iar galbenusurile sa formeze o crusta crocanta.
                Imediat ce e scoasa din cuptor,se presara fulgi de ciocolata deasupra prajiturii.Se lasa sa se raceasca,apoi se portioneaza.

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti  pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu