Soia este inlocuitorul carnii in perioada postului.Totodata este
consumata cu succes si de vegetarieni.Este recomandat consumul de soia
datorita continutului de proteine ,fibre si substante nutritive.
Snitelele din soia sunt foarte gustoase si se fac foarte repede.Pntru asta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
6-8 bucati de soia
pesmet amestecat cu un pic de susan
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Bucatile de soia se fierb in apa cu sare.Se scot din apa si se lasa sa se scurga bine.Se dau prin pesmetul amestecat cu susan si se prajesc in ulei incins.Se scot pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime.
Se servesc calde, alaturi de garnitura de cartofi,ciuperci sau orez.Avantajul e ca se pot sevi si reci,ca sandvici de post.
Snitelele din soia sunt foarte gustoase si se fac foarte repede.Pntru asta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
6-8 bucati de soia
pesmet amestecat cu un pic de susan
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Bucatile de soia se fierb in apa cu sare.Se scot din apa si se lasa sa se scurga bine.Se dau prin pesmetul amestecat cu susan si se prajesc in ulei incins.Se scot pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime.
Se servesc calde, alaturi de garnitura de cartofi,ciuperci sau orez.Avantajul e ca se pot sevi si reci,ca sandvici de post.
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu