Reteta de la Margareta Cismasiu
10 ardei kapia copti,2-3 rosii dintr-un borcan de rosii in bulion,500gr piept de curcan,1 ceapa,4-5 catei de usturoi,1 ceasca de bulion din acelasi borcan cu rosii,2 ling ulei de masline,sare,piper,busuioc.
Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune uleiul la incins.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.Dupa ce a devenit translucida se adauga pieptul de curcan taiat cuburi.Se caleste,amestecand mereu,pana carnea isi schimba culoarea.Se adauga usturoiul tocat marunt si se lasa pana carnea incepe sa se rumeneasca.In acest moment se adauga ardeii copti taiati fasii apoi rosiile taiate marunt.Se amesteca bine si se toarna bulionul.Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba pana scade si sosul se ingroasa.Se adauga busuiocul si se stinge focul.
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu