Creveti cu usturoi si patrunjel


Reteta de la Camelia Bizadea 

2 linguri ulei masline
1 cub unt
16 creveti cu coada(pentru aspect placut)
sare, piper
4 catei usturoi tocati marunt
1 ceasca vin alb
1 lingura zeama de lamaie
patrunjel tocat
sare,piper
2-3 linguri apa

In untul incins adaugam crevetii condimentati,si-i calim
1-2 minute pe ambele parti .Separat intr-un bol ,amestecam
apa cu uleiul ,sarea,piperul ,patrunjelul tocat .
Rasturnam compozitia aceasta peste creveti iar dupa 2 minute adaugam si vinul.
Lasam sa dea un clocot doua ,dam de-oparte si potrivim de gust
(zeama de lamaie ,sare,piper)
Se servesc cu un sos picant de rosii si paine prajita.

Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu