Ingrediente 3 banane
200 ml frişcă lichidă
125 g zahăr brun
50 g unt
cristale de sare de mare
Mod de preparare Se pune zahărul într-o tigaie la foc mic să se caramelizeze. Se adaugă untul şi se amestecă.
Bananele se decojesc şi se taie in jumătate pe lung. Se pun în tigaie şi se adaugă frişca lichidă şi câteva cristale de sare de mare.
Se lasă totul la foc mic să se formeze sosul caramel şi babanele să se pătrundă bine.
Se serveşte desertul ca atare, cu frişcă sau îngheţată.
Poftă bună!
Bananele se decojesc şi se taie in jumătate pe lung. Se pun în tigaie şi se adaugă frişca lichidă şi câteva cristale de sare de mare.
Se lasă totul la foc mic să se formeze sosul caramel şi babanele să se pătrundă bine.
Se serveşte desertul ca atare, cu frişcă sau îngheţată.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu