Reteta de la Andreea Pintea
100 grame făină
2,5 grame praf de copt
45 grame pudră de roșcove
200 grame zahăr
100 ml iaurt simplu sau de fructe, dar cu conținut redus de grăsime
2 ouă ușor bătute
extract vanilie
23 ml ulei vegetal
Preparare
Se încălzește cuptorul la 180 de grade și se tavetează o formă de copt cu hârtie de copt. Făina, praful de copt și pudra de roșcove se amestecă într-un bol. Se adaugă zahărul, se încorporeazp iaurtul, ouăle și vanilia. La final adăugăm și uleiul. Turnăm toată compoziția în forma de copt și o lăsăm la cuptor pentru 25-30 de minute. Lăsăm prăjiturica să se răcorească foarte bine înainte de a o tăia.
Aroma și savoarea ei dată de pudra de roșcove este cu adevărat specială. Negresele sunt ușoare și aerate, perfecte pentru un răsfăț fără prea multe calorii.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei andreeapintea.wordpress.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu