Inghetata cu mascarpone si fructe de padure


 Reteta de la Elena Dintoiu  


Ingrediente:

- 250 gr. mascarpone,
- 250 gr. fructe de padure (au am folosit congelate, ca-s mai accesibile in perioada asta, dar, daca va da mana, puteti folosi proaspete),
- 3 galbenusuri,
- 3 linguri zahar,
- 200 ml. frisca lichida.

Decongelam fructele de padure si le pasam usor cu o furculita. Mascarponele se mixeaza cu frisca lichida, iar galbenusurile cu zaharul.

Apoi turnam mixul de galbenusuri si zahar, peste cel de mascarpone si frisca si mai mixam putin.
Incorporam cu ajutorul unei spatule fructele de padure pasate.

Asezam compozitia intr-o caserola si o introducem in congelator pentru aproximativ 5 ore.
Enjoy!!!

Mai multe retete de la Elena gasiti pe blogul Bucatar din pasiune     




Un comentariu:

  1. Nu stiu care e mai buna inghetata sau fotografia .
    Bravo!!!!
    Multumesc .

    RăspundețiȘtergere