Reteta de la Magda Adina
Ingrediente :
250 g tagliatelle din spelta ( le puteti achizitiona de aici !! )
5 linguri ulei de masline
60 g unt
2 catei usturoi
500 g ciuperci pleurotus ( spalate , apoi rupte fasiute subtiri )
1 crenguta mica de rozmarin
2 fire usturoi verde
1 fir ceapa verde
sare
piper
Incingeti untul impreuna cu uleiul intr-o tigaie antiaderenta . Zdrobiti usturoiul ( cei doi catei ) , il puneti in tigaie si-l caliti 2 minutele .Adaugati rozmarinul si ciupercile rupte in fasii subtiri .Condimentati cu sare si piper , amestecati bine , apoi acoperiti tigaia cu un capac si lasati totul pe foc circa 15 minute.In tot acest timp , amestecati de 2-3 ori in tigaie.
Intre timp ,fierbeti tagliatellele conform instructuiunilor de pe pachet , apoi le scurgeti de apa .
Spalati usturoiul si ceapa verde , apoi le taiati rondele subtiri.
Dupa ce au trecut cele 15 minute , adaugati peste ciuperci , ceapa si usturoiul si mai lasati totul inca 5 minute.
Amestecati ciupercile cu tagliatellele scurse de apa , mai condimentati cu sare si piper daca este nevoie , apoi serviti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu